ANUNT IMPORTANT!

Vrăjitoarea Aurelia ArdeleancaVrăjitoarea Aurelia ArdeleancaVrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

Cine este aici?

Avem 21 vizitatori online
Magia Albă pentru a slăbi: cunoaşterea exerciţiilor bune pentru a pierde în greutate PDF Imprimare Email

Pentru a pierde în greutate rapid şi permanent, un adept al magiei va face un ritual care îi va arăta care exerciţii sunt bune pentru el ca să piardă în greutate în mod eficient.

Ritualul trebuie să fie efectuate într-o noapte întunecată a Lunii, în trimestrul întâi, care apare la fiecare 29 sau 30 de zile. La acest ritual pentru slăbit numai lumânările vor fi aprinse!! Ritualul este împărţit în două părţi.

A doua şedinţă magică va avea loc în următoarele două luni, într-o seară cu lună plină când incantaţia va fi pronunţată de cinci ori, la fel ca prima dată.

În ritual, utilizatorul va face o rugăciune prin care va cere zeităţilor şi puterilor cosmic să-i dea cea mai bună reţetă de sport pentru a pierde în greutate rapid şi permanent.

Va face această solicitare în scris pe o foaie de hârtie de dimensiune A4. Când a terminat de a face acest lucru, va împături hârtia şi o va pune apoi într-o pungă din cârpă în care există un tampon de vată în bucăţele mici, pe care le va pune apoi în urechea lui.

Când primul ritual va fi terminat, practicantul va păstra „perna magică” la locul unde a început ritualul în urmă cu o lună. Practiciantul va şti rezultatele la sfârşitul ritualului.

 
Răspândeşte

Editat de SiteIeftin.eu © 2006-2018