ANUNT IMPORTANT!

Vrăjitoarea Aurelia ArdeleancaVrăjitoarea Aurelia ArdeleancaVrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

Cine este aici?

Avem 11 vizitatori online
Mulţumiri
PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 31 Decembrie 2011

Multă vreme am fost disperată. Iubire pentru un bărbat nerecunoscător şi afemeiat, dar pe care îl iubeam ca o nebună, m-a dus în pragul nebuniei.

Eram ultra geloasă, dificilă, în criză. Îl uram şi-l iubeam deopotrivă.

M-a părăsit pentru cea mai bună prietenă a mea şi nu puteam să i-o iert acesteia. Pe el însă, îl doream înapoi cu toată fiinţa mea.

Doamna Ardeleanca m-a ajutat imens în acest demers dificil al dragostei mele rănite. L-a adus în braţele mele. Îi mulţumesc pentru acest gest minunat, care mi-a adus liniştea sufletească.

Doiniţa, Buzău


 
PDF Imprimare Email
Joi, 29 Decembrie 2011

Vrăjitoarea Ardeleanca are un har magic, recunoscut şi graţie ei, mama este acum în viaţă. N-aş fi crezut!!!

Dar minunile se mai întâmplă şi după multe eşecuri, numai dânsa a izbutit acolo unde alţii au eşuat.

Până atunci, încercasem pretutindeni, chiar şi la medici sau vraci de renume din străinătate, din Spania, aici unde locuiesc acum.

Norocul meu se găsea însă în mâinile sale şi nu ştiam. Mulţumesc de mii de ori pentru acest nesperat ajutor pe care ni l-a dat.

Elena, Barcelona, Spania


 
PDF Imprimare Email
Vineri, 23 Decembrie 2011

Mă simt foarte datoare să aduc mii de mulţumiri doamnei Ardeleanca, o femeie specială care mi-a readus acasă iubitul, încurcat cu nişte femei de cea mai joasă speţă şi care uite că i-au sucit total minţile.

Noroc că prin harul pe care îl posedă a izbândit! Sunt cu adevărat foarte mulţumită de fapta sa bună.

Ioana, Câmpina


 
PDF Imprimare Email
Vineri, 23 Decembrie 2011

Nu ştiam că sunt victima farmecelor dar mi-a zis un medium. După spusele lui, era o persoană apropiată care-mi urmărea răul, una de gen feminin...

M-am speriat serios, vă daţi seama. Am căutat în fel şi chip să pun capăt suferinţei prin care trecem de ceva vreme, din motive absolut necunoscute. Acel medium a găsit în casa mea o păpuşă malefică ascunsă într-un colţ.

A ars-o!

Coşmarul meu a continuat, dar nu mai era aşa de mare. Cel care m-a ajuta mi-a sugerat să consul o specialistă în vrăjitorie şi am ajuns la doamna Ardeleanca. Spre norocul meu, m-a salvat de acel rău din casa mea şi care desigur mi-a înveninat viaţa. Mulţumesc.

Roberta, Genova, Italia


 
PDF Imprimare Email
Luni, 19 Decembrie 2011

Credeţi că argintul viu se poate scoate dintr-un trup, fie el şi plăpând ca al meu?

Ei bine, da. Eu am trecut prin această experienţă deosebită şi grea datorită vrăjitoarei Ardeleanca. M-a salvat de acest rău imens, care îmi lua treptat toată vlaga...

Sunt profund recunoscătoare pentru bravura sa.

Cornelia, Bacău


 
PDF Imprimare Email
Luni, 19 Decembrie 2011

Multă vreme, am crezut că vrăjile sunt pure născoceli dar nu a fost aşa, din păcate.

Soţul meu avea o patimă teribilă, era alcoolic într-un grad pronunţat. Nu mai ştiam ce să fac pentru a-l scăpa de acest viciu şi a-mi păstra familia unită. Toate se duceau de râpă şi nu puteam nicicum să le mai opresc, orice aş fi făcut. Era cumplit!

Dar o colegă m-a îndrumat spre vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca care, cu harul său nepreţuit, a putut să-l debaraseze în cele din urmă pe soţul meu din mrejele alcoolului. Mulţumesc infinit.

Sofia, Craiova


 
Mai multe articole..
<< Început < Anterior 1 2 3 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 3

Editat de SiteIeftin.eu © 2006-2018