ANUNT IMPORTANT!

Vrăjitoarea Aurelia ArdeleancaVrăjitoarea Aurelia ArdeleancaVrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

Cine este aici?

Avem 57 vizitatori online
O vreau lângă mine pe persoana iubită PDF Imprimare Email

Bună seara,

Am cunoscut o fată de aproximativ 1 an si jumătate... ne-am îndrăgostit nebuneşte unul de altul... am stat împreună la mama ei timp de 8 luni de zile, iar după aceea ne-am mutat împreună, pentru a lucra, şi pentru a câştiga bani pentru noi şi pentru a putea fii împreună!

Timp de 1 an toate au fost bune şi frumoase, de fiecare dată când ne certam spunea că nu poate să trăiască fără mine, că dacă ne despărţim îşi va pune capăt zilelor, că mă iubeşte din toată inima, mai mult ca orice pe lumea asta... iar dupa 1 an au început problemele.

În timpul ăsta am făcut orice pentru ea, am renunţat la multe, doar ca să fie bine, să fim fericiţi şi să putem fii împreună... iar acum pur şi simplu s-a trezit într-o dimineaţă şi mi-a spus că nu mă mai iubeşte, că nu mai simte nimic pentru mine şi că ea nu mai poate să trăiasca lângă mine dacă nu mă iubeşte, că vrea să ne despărţim...

De atunci m-am mutat la mama mea (de câteva zile) şi tot vorbim la telefon... ! Acum sincer simt că nu mai pot eu trăi fără ea, o sun mereu şi îi spun că fac orice pentru ea, doar să se împace cu mine şi să mai încercăm să fim fericiţi... şi îmi spune că nu vrea... şi că nu mai poate trăi lângă un om pe care nu îl mai iubeşte! Aş face orice să vină înapoi lângă mine, să ne împăcăm şi să fim fericiţi! Am apelat la dumneavoastră, sper să mă puteţi ajuta... ! Aştept email-ul dumneavoastră! Mulţumesc!

Daniel, online

 

Problema ta este complexă şi te rog să mă suni.

Vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

 
Răspândeşte

Editat de SiteIeftin.eu © 2006-2018