ANUNT IMPORTANT!

Vrăjitoarea Aurelia ArdeleancaVrăjitoarea Aurelia ArdeleancaVrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

Cine este aici?

Avem 59 vizitatori online
Problemă din dragoste PDF Imprimare Email

Bună seara d-nă Aurelia,

Am citit din mesajele scrise şi îmi dau seama că aveţi un mare har, tocmai de aceea, dacă îmi permiţi, vă voi spune povestea mea.

Am fost căsătorită cu un bărbat divorţat cu 2 copii. Soţul meu a murit de 2 ani şi eu am încercat să găsesc pe cineva, să nu fiu singură. Am avut câteva încercări eşuate, dar de unul din ei, pe nume Cornel m-am îndrăgostit. Pot să spun nebuneşte. El este despărţit de soţie şi are copilul la el. Acum definitivează divorţul. Am avut o relaţie de 8 luni cu el dar la distanţă pentru că nu suntem aproape unul de celălalt, dar deşi ştiu că mă iubeşte, el m-a părăsit şi am avut senzaţia că pentru o altă femeie.

Nu mai vroia brusc să îmi răspundă la niciun mesaj. E drept că i-am spus vorbe urâte. Ne-am despărţit de 2 luni dar sufletul şi gândul meu este tot la el.

Am o obsesie pentru el şi îmi doresc sincer să se întoarcă la mine pentru tot restul vieţii, să fim o familie reuşită, să mă iubească şi să avem înţelegere. Eu sunt din Cluj, mă cheamă Daniela, sunt născută la 23 decembrie, iar el este Cornel, născut la 21 iulie, lângă Câmpeni.

Vă cer sfatul şi vă rog să îmi spuneţi din cărţi dacă avem şansa de a fi împreună, aşa cum îmi doresc, să reuşim în viaţă împreună. Vă mulţumesc anticipat şi sper să îmi luminaţi viaţa.

Daniela, online

 

Da, sunt şanse reale, dar ai nevoie şi de protecţie magică. Sună-mă!

Vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

 
Răspândeşte

Editat de SiteIeftin.eu © 2006-2018