ANUNT IMPORTANT!

Vrăjitoarea Aurelia ArdeleancaVrăjitoarea Aurelia ArdeleancaVrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

Cine este aici?

Avem 46 vizitatori online
Îmi vreau soţul înapoi PDF Imprimare Email

Vă scriu aceste rânduri ca urmare a citirii a ceea ce scrie despre dumneavoastră pe Portalul vrăjitoarelor şi din disperare. Sper din tot sufletul să mă puteţi ajuta.

Să încep cu a mă prezenta. Sunt Ana-Loredana, născută pe 16.06 şi sunt căsătorită cu Marius, născut pe 03.09. Suntem împreună de aproape 14 ani. Avem o fetiţă, Maya, de 3 ani si jumătate.

Problema mea este că ... în urmă cu 2 ani, soţul meu a început să aibă o relaţie cu o altă femeie, Ana, născută pe 12.11, cu care are un copil, Andrei, născut pe 10.03.

Am aflat de această relaţie anul trecut în septembrie. Nu are sens să mint şi să spun că între mine şi soţul meu era totul perfect însă ceea ce ştiu cu siguranţă e că m-a iubit cu adevărat şi sper, sau mai bine zis din ceea ce spune încă, mă mai iubeşte şi că eu îl iubesc enorm şi nu am realizat cât de mult decât când am conştientizat că îl pierd.

Din păcate, locuim cu părinţii mei şi vă închipuiţi ce scandal a fost când s-a aflat de amantă şi copil. Am încercat să locuim separat dar, toate drumurile lui duceau la ea şi trebuie să recunosc că nu ne permiteam cheltuielile şi din cauza faptului că eu nu-mi găsesc de muncă, în ciuda faptului că am o facultate terminată.

Am luat decizia sau mai bine zis a hotărât să ne mutăm înapoi cu părinţii mei dar .... de mutat înapoi m-am mutat doar eu şi el, cu pretextul că are nevoie să se decidă ce îşi doreşte, s-a mutat la ea unde cred eu că el plăteşte chiria.

De atunci au trecut aproape 2 luni. El spune că nu mai are nicio treabă cu ea, că mă iubeşte şi că nu poate trăi fără mine dar nu putem locui împreună deocamdată pentru că nu se poate muta la ai mei din cauza certurilor, dar nici nu ne permitem să închiriem ceva pentru că doar el lucrează iar banii câştigaţi sunt puţini.

Rugămintea mea este, dacă se poate, să mă ajutaţi să-l fac să se întoarcă la mine şi să îl îndepărtez de acea femeie, să nu mai aibă nicio treabă cu Ana şi să nu mai fie tentat să aibă o relaţie cu cineva în afară de mine. Vă mulţumesc anticipat.

Loredana, online

 

Problema este că ei chiar se iubesc. Va fi greu să-l convingem să revină la tine. Sună-mă!

Vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

 
Răspândeşte

Editat de SiteIeftin.eu © 2006-2018