ANUNT IMPORTANT!

Vrăjitoarea Aurelia ArdeleancaVrăjitoarea Aurelia ArdeleancaVrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

Cine este aici?

Avem 80 vizitatori online
Mă urmăreşte ghinionul? PDF Imprimare Email

Bună seara.

În ultimul timp,nimic nu mi-a mai mers bine. Visez întruna că mami este bolnavă, visez şi anumite lucruri care se întâmplă în scurt timp...

Acum câţiva ani, am fost îndrăgostiă de un băiat care ştiu sigur că m-a plăcut însă nu ştiu de ce nu am fost împreună. Simţeam şi încă simt că el este jumătatea mea.

La scurt timp el a început o relaţie cu o fată pe care nu o suporta iar cu timpul a ajuns să o iubească. A fost să i se ghicească şi i s-a spus că a fost sub vrăji şi îmi este frică să nu cumva să fiu şi eu sub vrăji căci fosta lui prietenă nu mă suporta deloc.

Am început o relaţie cu un băiat dar nu poate dura foarte mult căci ne certăm din lucruri mărunte, sunt perioade când simt că nu mă suportă dar sunt şi perioade când simt că mă iubeşte. Încearcă să mă uite fără să vrea însă nu poate.

Acum ne-am despărţit dintr-o dată,cu o zi în urmă distrându-ne aşa bine şi îmi arată că mă iubeşte. Nu înţeleg. Simt că nu mai am deloc noroc. Până anul trecut totul mergea bine, câştigam la concursuri, aveam note foarte bune la liceu însă acum simt că fac tot efortul degeaba.

Există ceva ce îmi strică întotdeauna planurile. Ce aş putea avea? Voi avea parte de vreun băiat din cei doi? Mă iubeşte vreunul? Am ghinion? Vrăji? Mulţumesc.

Larisa, online

 

Adevărul este că amândoi băieţii te iubesc, dar că tu chiar ai vrăji făcute, care te perturbă pe mai multe planuri. De asta îţi merge prost din ce în ce mai mult. Sună-mă ca să stabilim o şedinţă.

Vrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

 
Răspândeşte

Editat de SiteIeftin.eu © 2006-2018