ANUNT IMPORTANT!

Vrăjitoarea Aurelia ArdeleancaVrăjitoarea Aurelia ArdeleancaVrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

Cine este aici?

Avem 26 vizitatori online
Despre magie PDF Imprimare Email
Despre magie

Magia e lumea împlinirilor, realizărilor în toate domeniile vieţii. E acea baghetă fermecată, cu care ca într-o poveste se schimbă destinul omenesc. E o realitate, care în ziua de azi îi atrage chiar pe copii.

Soarta omului nu depinde de om, ea este formată prin karma lui venită din celelalte generaţii, din tot neamul lui. Care ca o casă de piatră se clădeşte din cărămidă, iar casa noastră, corpul nostru e soarta ce nea clădit tot neamul nostru.

De acea fiecare din noi clădim Raiul sau iadul pe pământ, pentru urmaşii noştri. Fiecare faptă, chiar şi cea despre care considerăm că nimeni nu ştie, e văzută de ochiul Universului, e cântărită şi primim răspuns, la bine sau la rău.

Karma e venită în momentul naşterii şi acum când atâta e ştiut despre ia, fiecare vrea să ştie, cum să-şi corecteze soarta, să trăiască, mai bine să-şi clădească un viitor luminos.

Ne amintim de soartă din păcate. când vedem că ceasul vieţii nu ne aduce ce aşteptăm, doar ne întristează. Viaţa noastră constă, din energie pozitivă şi negativă, şi ce energie emană corpul nostru, este definit pentru calitatea vieţii, care o avem.

Agresivitatea în familie, faţă de copii, bătrâni, animale, ce acum aşa de des e întâlnită, din punct de vedere al ştiinţelor oculte, e acea negreaţă şi energie negativă, distrugătoare, ce se emană de oamenii răi. Iar violenţa este o imensă energie astrală negativă, ce este în jurul oamenilor răi. Şi această energie negativă, poate fi îndreptată înspre noi, influiţindu-ne corpul nostru, se înfăşoară în jurul fiecăruia. Iar karma la oamenii răi, e de culoare neagră, sau sur-neagră, şi numai la cei cu karma deschisă la culoare, e bine în viaţă. Mulţi ani am urmărit, încă de mică, când eram copil, bunica mea, care poseda tainele Universului, îmi dădea pilde de oamenii care ne înconjurau, că după răutatea fiecăruia i se va da răsplata. Şi aşa se întâmpla, cine semăna vânt, culege furtună, aceste cuvinte pentru mine au o însemnătate enormă. Familia este ce-a mai importantă latură a vieţii omului. Căsătorindu-te sau trăind cu cineva, aura interacţionează şi formează o aură unică a familiei, bună sau rea.

Vă dau o pildă, dacă întru-n pahar cu apă, vom turna puţină apă murdară, ce miroasă rău, stricăm toată apa. Aşa se petrece şi cu o căsătorie, se unesc doi oameni, două suflete, două karme, şi dau viaţă la familie, copii. Şi dacă este necaz, nenoroc, lipsuri materiale, înseamnă că trebuie de luptat cu karma neagră, a o înălbi, prin faptele noastre, bunătate, compasiune, milă de animale, copii şi bătrâni.

Când în corpul astral al omului sa acumulat multă energie negativă, omul nu poate să se simtă bine, să-i fie uşor pe inimă, nu se vede luminiscenţa în jurul său şi această energie neagră, des se varsă pe familie, zi şi noapte, făcând pe toţi din jurul său nefericiţi. Lacrimile unui om bun, dau satisfacţie la om rău, violent, precum un vampir se hrăneşte cu sânge, el cu energia astrală a jertfei, venită din vlaga ochilor.

Familia e ca un vas închis, şi toţi în el respiră acelaşi aer şi absorb energia, care o emană fiecare.

Familia e o părticică din orice stat şi unindu-se toate energiile împreună, formează state cu un nivel de viaţă înaltă sau joasă.

Şi în ţările cu o viaţă decentă, legile aspru pedepsesc violenţă în familie şi faţă de animale. Cine azi omoară o pisică, mâne cu sânge rece îşi omoară pe apropiatul său.

La televizor, la noutăţi şi ştiri, de la un canal la altul, vedem violenţă faţă de familie, şi de animale.

Iar în poveţele ortodoxe se spune, cum te comporţi faţă de animale, aşa vei fi răsplătit de Creator.

România din păcate e o ţară învăluită de energii pline de violenţă, ţara se îneacă, ca cel ce nu poate înota întru-n râu de sânge. De dragoste faţă de apropiaţii tăi, din păcate sa uitat! În aer pluteşte energie negativă a agresivităţii, şi această violenţă se transmite generaţiilor viitoare, ca o epidemie. Cum consideră marii ocultiştii, că această energie de agresiune dă cancer în familii, în care persistă violenţă şi se varsă lacrimi de disperare de la suferinţe şi e pedeapsa Creatorului, venită din Univers.

Familia e fundamentul a unii societăţi, în care sunt succese, progrese sau regrese. Cât va exista răutatea, violenţa, lipsa de compasiune, va fi lovită soarta nu doar la o familie, dar la un stat întreg.

De la fiecare membru al familiei, se cere să creeze raiul pe pământ, pentru apropiaţii să-i, da nu infernul în care pot cădea, lipsiţi de viitor, cu o viaţă decentă.

Această carte e dedicată familiei, i-a dezvălui secretele magiei, pentru a redresa situaţia creată, pentru a găsi drumul spre fericire, şi de ai face pe cei dragi, plin de noroc şi succes.

Metodele şi riturile magice, lucrează repede la cei, ce au o aură cât mai albă şi o karma care se înălbeşte cu fiecare zi. Iar pentru a fi în armonie cu Universul trebuie să trăim după legile lui, care eu le-aşi formula aşa:

 1. Dragostea ce o dăruieşti – este dragostea ce o s-o primeşti.
 2. Dacă eşti om bun şi radiezi în jur bucurie – vei primi binecuvântarea Universului şi tot în viaţă se va rezolva în favoarea ta.
 3. Dăruieşte şi fii milostiv cu tot ce e viu – şi karma se va înălbi cu fiecare zi trăită.
 4. Singurătatea – este o pedeapsă a Universului şi caută jumătatea ta, în drum spre fericire.
 5. Rugăciunea va curăţa şi va da energie albă luminiscentă a Universului.
 6. Om cu karma bună – vede în jur totul pozitiv şi se bucură de tot ce vede.
 7. Cuvintele ce iese din gura noastră, sunt porumbei albi sau ciori negre.
 8. Fiecare găseşte ce caută – sau binele sau răul.
 9. Pe oameni îi atrage la tine vorbe bune, pozitive, şi îi respinge supărarea şi nemulţămirea de viaţă.
 10. Fericirea – este produsul propriu al nostru şi subconştientului propriu.
 11. Dacă nu ştiţi ce vreţi de la viaţă, aveţi posibilitate nimic bun de la ea să nu primiţi.
 12. Vrei să trăieşti un secul, nici odată nu uita să studiezi, aşa măreşti capacitatea creierului şi el primeşte programa vieţii lungi.
 13. Învaţă pe greşelile altora şi nu pe ale tale.
 14. Ai bogăţie a sufletului curat, va veni şi bogăţie în viaţa ta.
 15. Fă schimbări mereu înspre bine, şi viaţa te va satisface şi a aduce bucuria vieţii decente.
 16. Optimismul deschide porţile închise a norocului.
 17. Fiecare om construieşte Raiul sau iadul său, şi a urmaşilor lui.
 18. Frica nu hotărăşte nimic, doar că închide drumul norocului.
 19. Bucuria de viaţă aduce în timp scurt, realizări fructuoase, invidia – stopează drumul tău spre Rai şi a urmaşilor tăi.
 20. Iertarea îţi îmbunătăţeşte soarta şi drumul spre viitoarele realizări.
 21. Ura – distruge, ca un foc în pădure, tot ce e viu în calea sa. Ca să schimbi viaţa în spre bine, e nevoie de la început să schimbi gândurile în pozitiv.
 22. Cuvintele negative – dau rezultat tot negativ în viaţă.
 23. Fiecare îşi alege drumul singur în viaţă şi cum îşi va aşterne, depinde de el însuşi.
 24. Gândire sănătoase şi pozitive – dau corp sănătos.
 25. Iertarea e folositoare şi celui ce o cere, şi celui care e vinovat, pentru o soartă mai bună..
 26. Pentru a merge pe drumul vieţii cel mai fericit, întotdeauna în caz de blocaj, e nevoie să fie în subconştient şi alt drum, alternativ al vieţii.
 27. Cine nu face greşeli, nu se mişcă înainte, spre ţelul lui.
 28. Faza neagră a vieţii vă poate deschide un drum alternativ, cu mult mai fericit.
 29. Dacă nu te interesează necazurile altora, drumul tău te duce spre iad.
 30. O viaţă trăită cu ţel bun, este blagoslovire a Universului şi drum spre Rai a urmaşilor tăi.
 31. Fiecare dorinţă a omului se împlineşte, când activaţi subconştientul, impunând lucrul pentru împlinire rapidă şi vizualizaţi dorinţa..
 32. Dacă faci bine la animale abandonate – întri în faza împlinirilor trimise chiar de Creator din Univers.
 33. Fiecare primeşte de la Univers, ceia ce îşi doreşte, şi după cum merită.

Cartea ce o veţi citi, sper că va da de gândit şi veţi face schimbări în modul de a gândi, sper că altfel o să înţelegeţi lumea înconjurătoare.

Gândirea de azi este instrumentul ce ne creează viitorul de mâne. Vă rog controlaţi-vă fiecare gând, făcându-l pozitiv. Iertaţi, căci doar iertând te mişti înainte spre fericire. Dacă ai ură mare pe cineva, se formează o legătură enormă astrală cu duşmanul şi îi înrăutăţeşte soarta şi lui, dar şi ţie. De atâta e nevoie sufletul să fie împăcat şi să iertaţi, chiar pe cei, ce v-au făcut mult rău. Alegeţi selectiv informaţia care o primiţi, nu daţi voie în viaţă la mult negativ, căci se întunecă aura şi vin necazurile. Un film cu violenţă, groază, scurtează viaţa şi înrăutăţeşte soarta ta. Familia se creează când doi îndrăgostiţi vor să fie până la sfârşitul vieţii împreună. Însă cum nu ar fi de straniu, acum când părinţii nu decid soarta copiilor săi, cum era în generaţiile precedente, divorţurile sau înmulţit, ca ciupercile după ploaie. Pe când buneii noştri se căsătoreau, doar din porunca părinţilor, şi fără dragoste trăiau bine, acumulau avere, bucurându-se de viaţă, creşteau copiii, erau fericiţi, divorţul era exclus, doar moartea despărţea cuplurile căsătorite. Buneii noştri au ajuns, trecând prin un lung drum al vieţii, cu schimburi fatale în politică, până la adânci bătrâneţe, ne ştiind de divorţ. Poate că atunci era la putere mare, nu dragostea de moment, dar respectul între cei, ce şi-au unit destinele, şi aceasta a dat roade la o conveţuire în familie, unde era exclus – divorţul.

În ziua de azi, în generaţia noastră, rar sunt perechi – cupluri care sărbătoresc nunta de argint, de aur cum nu ar fi de straniu, o sărbătoresc mai des, părinţii sau buneii noştri, căci ei au dus greul familiei, şi nu sau divorţat. Dar din păcate pilda unei familii trainice, nu e promovată România.

Vedem oameni care conduc ţara şi definesc viitorul poporului, la al treilea căsătorie, când soţul poate fi bunic al soţiei sale. Căsătoriile bazate de bani în ambele sexsuri, iată ce ne propagă presa şi televiziunea. Aceste pilde devin realitatea zilei şi cu ele cresc copiii de azi. Se pierde noţiunea a trăi într-o singură căsătorie, şi de a fi la bine şi la rău, până la sfârşitul vieţii, împreună. Cred că peste câteva zeci de ani, vor fi puţine perechi, de soţi şi soţie, care îmbătrânesc în acelaşi timp împreună.

În America, în anii treizeci al veacului douăzeci, era aceiaşi tendinţă, cum este acum în societatea română. Fiind ţara cu mulţi milionari, fete tinere frumoase, vânau bărbaţi, cu mult mai învârsta ca ele, pentru a fi moştenitoare a soţilor săi. Erau multe crime, căci nu aveau răbdare să devină moştenitoare. De acea în congresul Statelor Unite, sa introdus legea pedepsii cu moarte, pentru uciderea soţului, sau soţiei. Societatea americană a ajuns la concluzia, că cele mai fericite căsătorii, sunt între oameni de vârsta apropiată, şi des auzim fraza iubită a americanilor, să îmbătrânim împreună, fiind fericiţi. E absurd când soţia zburdă la club de noapte, iar soţul zace în pat, doborât de energia tinereţii ei.

Copiii sunt cel mai tare atacaţi, prin divorţul părinţilor, iar trauma care o primesc, îi va face să fie duri, sau slabi. Iar la rândul său, ei căsătorindu-se, vor duce în subconştient programul divorţului, şi la prima ceartă se va distra-mă familia lor.

Omul este la fel ca un calculator, doar că în el memoria poate fi cât la 30 cele mai performante computere. Aşa noi ne programăm, precum pe noi ne-au programat părinţii noştri, aşa ne programăm pe copiii noştri, la ei se transmite programele noastre, cum pozitive, aşa şi negative, împreună cu viziunea noastră a vieţii.

Societatea care mereu propagă informaţii despre oameni bogaţi, cu soţii – puştoaice, faţă de ei – e bolnavă. Dispar valorile ei, dispar tradiţiile neamului, creşte ura, invidia, blestemele şi diochi sunt actuale, iar distrugerea este la putere, prin Rituri Magice, care le prestează magia neagră, ce înfloreşte în România.

Dacă o familie e bogată şi fericită, mii de ochi se uită cu invidie, şi vă asigur că se găseşte şi vreo femeie care de acum a pus ochiul pe soţ – prosper, aşa se petrece în societate bolnavă, unde înfloreşte divorţul şi singurătatea. De acea în carte sunt Rituri, care vor neutraliza răul. Rituri care ajută la prosperarea integrităţii familiei, dragostei, înflăcărării ei, dacă e pe cale să se stingă, ca orice foc. Veţi găsi Rituri Magice, care opresc furtuna nimicitoare în neam, dau linişte, împăcare, fericire, stabilitate. Magia Albă e o ştiinţă, carte a apărut împreună cu civilizaţia, şi care are legile ei, care au trecut prin milenii, şi au ajuns şi la Mileniumul nostru. Aceste cărţi, vă vor ajuta să fiţi programatorul soartei sale, şi a celor dragi. În zilele noastre, în lume, cei mai cunoscuţi magicieni – bioenergeticieni, sunt oameni cu studii superioare, învăţaţi, fizicieni, psihologi şi medici. În România se consideră, că magia o posedă, romii, cei ce nu ştiu carte şi substanţa cenuşie a creierului, nu sa dezvoltat din cauza, că n-au studiat nimic în viaţa lor, din generaţie în generaţie. Magia Albă a fascinat întotdeauna pe cei mai vestiţi oameni învăţaţi, scriitori. Aşa Pifagor, Niuton, Balizac, Tolstoi, Gogoli, Chehov, erau fascinaţi de magie, de ştiinţele oculte. Marele fizician Einştein, la baza descoperirilor ştiinţifice ale lui, stă toată fizica atomică, era un bun cunoscător al magiei. El se ocupa cu spiritismul şi des afla răspunsul la întrebările, care îl preocupau de la spiritele chemate. Pot să vă dau pilde, după pilde, ca să înţelegeţi, că magia îi preocupa, pe cei mai de vază oameni, din diferite secole. Sper că cărţile mele, culegerea din 18 volume, de „Magia Albă Contemporană”, vă vor deschide, multe taine, şi veţi afla multe din ce e aşa puţin scris în România. Colecţia de cărţi „Biblioteca de Aur a Magiei Albe Contemporane”, sper să va ajute să deveniţi împliniţi şi prosperi în scurt timp.

 
Răspândeşte

Editat de SiteIeftin.eu © 2006-2018