ANUNT IMPORTANT!

Vrăjitoarea Aurelia ArdeleancaVrăjitoarea Aurelia ArdeleancaVrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

Cine este aici?

Avem 26 vizitatori online
Magia PDF Imprimare Email

MagiaMagia este o încununare a ştiinţelor esoterice, este aplicarea chintesenţei ştiinţei secrete. Magia se bazează pe aplicarea practică a celor 7 Legi ale Kybalioanului. Cea mai elocventă dintre acestea este Legea Mentalismului. Enunţul său sună în felul următor: „Universul este mintal, totul este spirit”. Aplicând această lege putem spune că totul, inclusiv materia este o formă de manifestare a spiritului, aflat la o vibraţie energetică ce tinde spre zero.

Magia a fost deseori categorisită drept albă sau neagră. Tehnicile utilizate în magie sunt unice, dar dacă ele sunt folosite pentru a crea ceva bun atunci magia este denumita albă. Când forţele magiei sunt utilizate pentru a face rău atunci este vorba de magie neagră.

Tehnicile utilizate în magie se bazează pe o perfectă cunoaştere a doctrinei secrete, pe utilizarea simbolurilor existente în tarot şi pe abilitatea şi forţa mentală a magicianului. Dezvoltarea forţei mentale se face prin exerciţii specifice, făcute în mod constant şi ritmic. Este bine ca aceste lucruri să fie făcute sub îndrumarea şi supravegherea unei persoane avizate. Relaţia dintre cel care vrea să ajungă la aceste performanţe şi îndrumătorul său nu este o relaţie de subordonare, nu are atributele relaţiei maestru-discipol. Relaţia trebuie să fie de colaborare şi de deplină independenţă a ucenicului care vrea să fure ceva din arta maestrului.

Tehnicile de magie pot fi active sau pasive. Tehnicile active urmăresc atingerea unor obiective prin direcţionarea unei forme gând asupra unei ţinte. Tehnicile pasive sunt tehnici cu scop de protecţie. Ele sunt constituite de confecţionarea şi purtarea unor talismane, de impregnarea unor obiecte cu forme gând sub formă de pecete spirituală cu rol de pază şi protectie.

Magia accesează forte extrem de puternice şi cel care vrea să desfăşoare ritualurile respective trebuie să fie foarte bine pregătit din punct de vedere informaţional, să fie puternic la nivel energetic şi să aibă un control desăvârşit asupra capacităţilor proprii. Pentru a putea lucra în siguranţă cu forţele magice trebuie ca cel care intenţionează acest lucru să parcurgă stagii de pregătire îndelungată şi să îşi perfecţioneze continuu capacităţile şi autocontrolul.

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl respecte practicantul oricărei ştiinţe spirituale este Legea Morală. Desăvârşirea morală a ocultistului este primul pas pe care trebuie sa îl parcurgă cel ce doreşte să se iniţieze în aceste taine.

 
Răspândeşte

Editat de SiteIeftin.eu © 2006-2018