ANUNT IMPORTANT!

Vrăjitoarea Aurelia ArdeleancaVrăjitoarea Aurelia ArdeleancaVrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

Cine este aici?

Avem 30 vizitatori online
Despre Magia Albă PDF Imprimare Email
Despre magia albă

Magia considerată ca ştiinţă  reprezintă cunoaşterea principiilor şi căilor prin care ştiinţa şi puterea spiritului şi controlul asupra forţelor Naturii pot fi dobândite de individ în timp ce acesta se mai află în trup. Considerată ca artă, Magia reprezintă aplicarea acestor cunoştinţe în practică.

Cunoaşterea arcanelor reprezintă vrăjitorie; pusă în practică cu ideea de BINE ea constituie adevărata Magie sau înţelepciune.

Există oameni care doresc să-şi folosească forţa în lumea materiei şi spiritului – aceştia se numesc iniţiaţi.
Există oameni care pot influenţa prin har materia şi spiritul  – ei se numesc magi.
Există oameni care nu dezvăluie tainele puterilor Universului ci doar pregătesc pe alţii pentru descoperirea lor – aceştia sunt Marii Maeştri.

Piatra unghiulară a Magiei este cunoaşterea practică şi aprofundată a magnetismului şi a electricităţii. Ceea ce este mai ales necesar este utilizarea efectelor lor în şi pe regnul animal şi om. Magia este ştiinţa spirituală care este deservită de  NATURA dominată de voinţa magicianului. Magicianul stăpâneşte şi îşi subordonează spiritele şi puterea lor. Vrăjitorul este subordonat spiritelor şi puterii lor.

Puterea magului şi a vrăjitorului sunt la fel; numai că magul se ţine de trunchi când taie creanga pe când vrăjitorul se ţine chiar de creanga pe care o taie.

Magicianul poate să stăpânească senzaţiile şi să perturbe corpurile fizice şi astrale ale altor persoane.

El poate totodată să stăpânească şi să folosească după bunul plac spiritele elementelor, dar nu îşi poate exercita acţiunea asupra spiritului nemuritor al oricărei fiinţe umane vii sau moarte, căci aceste spirite nu sunt altceva decât scântei din esenţa divină şi nu pot fi subiectul nici unei dominaţii străine.

Viitorul se compune din trecut, adică drumul pe care omul îl parcurge în timp şi pe care îl modifică cu ajutorul puterii libere a voinţei sale.

Despre magia albă
Cu alte cuvinte să ne gândim bine ce vom întreprinde  în viitor, căci rezultatele acţiunii depind de voinţa noastră şi , adăugându-se la trecut , vor conlucra la formarea texturii unui nou viitor.

Magia albă este ştiinţa utilizării forţelor angelice şi spiritelor elementale, energiilor astrale şi azothului transformat de către magicienii iniţiaţi şi ajutoarele lor astrale în arcanele Luminii şi are ca finalitate apărarea BINELUI  şi a  LUMINII  şi anihilarea întunericului sau îndepărtarea acestuia după caz.

Pentru a fi apăraţi de ingerinţele intruşilor  iniţiaţii Luminii au folosit diferite instrumente, numere, semne şi arhetipuri-simbol şi sisteme de protecţie codificate.

Dintre toate ştiinţele, cea care a fost păstrată nealterată peste timp, se remarcă kabbala.

Kabbala este un sistem metafizic sau mistic prin care iniţiatul cunoaşte Universul şi pe Dumnezeu.

Această cunoaştere îl înalţă dincolo de noţiunile comune şi îl face să înţeleagă sensul misterios al creaţiei.

Secretele kabbalistice sunt  imanente Sfintei Scripturi, însă ele nu pot fi înţelese de cei care interpretează textele în sens strict literal.

De aceea, pentru dezvăluirea revelaţiilor ascunse de vălul povestirilor biblice sunt folosite litere şi numere, considerate adevărate rezervoare ale puterii divine.

„Numerele şi caracterele imuabile, spune Cornelius Agrippa , sunt suflul armoniei Divinităţii, căci ele sunt sfinţite de prezenţa divină.”

Universul este aşadar matematizat şi orice  fiinţă a creaţiei  are coordonatele astrale, planetare, solare şi divine stabilite şi cinemateca  activităţilor pe care le va desfăşura într-o perioadă dată, locul unde se va afla şi cu ce forţe va participa,  cui se va subordona, când  anume se va încheia activitatea, în faţa cui va răspunde pentru munca depusă, cum va fi recompensat, ce loc va ocupa în ierarhia Astralului .

Magia albă se face şi în biserică, de către preoţi, precum şi la botezuri, cununii, înmormântări, la sfinţirea caselor, pe timpul liturghiilor, la exorcizări, la spovedanie şi cu alte diferite ocazii. 

Pe lângă aceste situaţii, semenii noştri caută uneori ajutor şi în altă parte, la alţi specialişti, care şi ei – aşa cum arătam la începutul expunerii noastre –, au cunoaştere şi Divinitatea le-a dat puteri şi misiuni pentru rezolvarea unor situaţii de-a dreptul imposibile.

 

Despre magia albă

Ei se îndreaptă spre astrologi, parapsihologi, medici bioterapeuţi, vizionari, profeţi, cartomanţi în  divinaţia cu tarotul în speranţa găsirii leacului, a rezolvării necazurilor care depăşesc posibilităţile umane ştiinţifice ori dogmatic – religioase.

Nu huliţi, domniile voastre, şi nu aruncaţi anatema asupra ştiinţelor astrale oculte pe care altădată, în epoci de mult apuse, le-aţi cunoscut şi practicat! Şi nici asupra practicanţilor lor nu aruncaţi anatema! Nu huliţi, pentru că au ars pe rug prea mulţi iniţiaţi (confundaţi cu vrăjitorii) şi Pământul totuşi se-nvârte! Desigur că semenii noştri doresc să se adreseze mai repede Lui Dumnezeu pentru a scăpa de necazuri. Aşa ajung la magician.

Oamenii şi lucrurile sunt magnetizaţi de lumină precum sorii şi pot , prin intermediul lanţurilor magnetice create prin simpatii şi afinităţi să comunice unii cu alţii de la un capăt la celălalt al lumii, să se mângâie sau să se lovească, să se vindece sau să se rănească într-un fel  natural fără îndoială, dar miraculos şi invizibil.

Magia este cea dintâi dintre ştiinţe! Magia este ştiinţa care vine de la magi. Mai este sfântă între toate pentru că ea confirmă într-o manieră sublimă adevăruri religioase. Cea mai calomniată dintre toate pentru că vulgarul se încăpăţânează să confunde magia cu vrăjitoria superstiţioasă, ale cărei practici sunt adesea denunţate.

Pentru dvs., cei care doriţi din interes sau curiozitate să parcurgeţi paginile acestui site informaţiile vor fi desigur benefice şi nesperat de folositoare.

 
Răspândeşte

Editat de SiteIeftin.eu © 2006-2018