ANUNT IMPORTANT!

Vrăjitoarea Aurelia ArdeleancaVrăjitoarea Aurelia ArdeleancaVrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

Cine este aici?

Avem 12 vizitatori online
Despre magie
Pantaclele PDF Imprimare Email
Vineri, 01 Aprilie 2011

Mai elaborate decât talismanele, pantaclele sunt emiţătoare fluidice ce reprezintă veritabile expresii ale unor gânduri şi unei voinţe complete, fiind implementate astfel cu înseşi semnăturile şi energiile magnetice ale spiritelor care au participat la consacrare prin ritualul special desfăşurat de un maestru al magiei albe.

Sunt simboluri magice care asigură protecţie antimalefică împotriva coşmarurilor, protejează persoanele care le poartă de magia neagră, de vrăji, de pericole de viaţă şi de moarte, în general de tot ceea ce este rău.

Pantaclele pot fi desenate pe pergament, piei de animale, pe metale iar în confecţionarea lor trebuie să se ţină cont de următorii factori:

Citeşte mai mult...
 
Magia PDF Imprimare Email
Joi, 24 Martie 2011

MagiaMagia este o încununare a ştiinţelor esoterice, este aplicarea chintesenţei ştiinţei secrete. Magia se bazează pe aplicarea practică a celor 7 Legi ale Kybalioanului. Cea mai elocventă dintre acestea este Legea Mentalismului. Enunţul său sună în felul următor: „Universul este mintal, totul este spirit”. Aplicând această lege putem spune că totul, inclusiv materia este o formă de manifestare a spiritului, aflat la o vibraţie energetică ce tinde spre zero.

Magia a fost deseori categorisită drept albă sau neagră. Tehnicile utilizate în magie sunt unice, dar dacă ele sunt folosite pentru a crea ceva bun atunci magia este denumita albă. Când forţele magiei sunt utilizate pentru a face rău atunci este vorba de magie neagră.

Citeşte mai mult...
 
Tabla de Smarald PDF Imprimare Email
Vineri, 11 Martie 2011

Tabla de smarald a lui Hermes Trismegistus este un text foarte vechi, text de bază al alchimiştilor şi utilizat în înalta magie. El a fost scris pe o piatră de smarald pe care Hermes o ținea în brațe. El a fost găsit într-o peşteră întunecată în care Hermes ar fi fost înhumat.

Este adevărat şi fără miciună, sigur şi foarte veritabil. Ceea ce este sus este ca şi ceea ce este jos, iar ceea ce ste jos este ca şi ceea ce este sus, pentru a face miracolul unui singur lucru. Şi cum toate lucrurile au fost, şi sunt venite dintr-unul, prin meditaţia unului, astfel toate lucrurile au fost născute din acest lucru unic prin adaptare.

Citeşte mai mult...
 
Legile Kybalionului PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 05 Martie 2011

Legea mentalismului: Totul este spirit; Universul este mental.
Legea corespondenţei: Ceea ce este sus este ca şi ceea ce este jos şi ceea ce este jos este ca şi ceea ce este sus.
Legea Vibraţiei: Nimic nu stă, totul se mişcă, totul vibrează.
Legea polarităţii: Totul este dublu; orice lucru are doi poli; totul are două extreme; asemănătorul şi neasemănătorul au aceeaşi semnificaţie; polii opuşi au o natură identică, însă de grade diferite; extremele se ating; toate adevărurile nu sunt decât semiadevăruri; toate paradoxurile pot fi conciliate.

Citeşte mai mult...
 
Despre Magia Albă PDF Imprimare Email
Luni, 07 Februarie 2011
Despre magia albă

Magia considerată ca ştiinţă  reprezintă cunoaşterea principiilor şi căilor prin care ştiinţa şi puterea spiritului şi controlul asupra forţelor Naturii pot fi dobândite de individ în timp ce acesta se mai află în trup. Considerată ca artă, Magia reprezintă aplicarea acestor cunoştinţe în practică.

Cunoaşterea arcanelor reprezintă vrăjitorie; pusă în practică cu ideea de BINE ea constituie adevărata Magie sau înţelepciune.

Există oameni care doresc să-şi folosească forţa în lumea materiei şi spiritului – aceştia se numesc iniţiaţi.
Există oameni care pot influenţa prin har materia şi spiritul  – ei se numesc magi.
Există oameni care nu dezvăluie tainele puterilor Universului ci doar pregătesc pe alţii pentru descoperirea lor – aceştia sunt Marii Maeştri.

Citeşte mai mult...
 
Despre magie PDF Imprimare Email
Duminică, 23 Ianuarie 2011
Despre magie

Magia e lumea împlinirilor, realizărilor în toate domeniile vieţii. E acea baghetă fermecată, cu care ca într-o poveste se schimbă destinul omenesc. E o realitate, care în ziua de azi îi atrage chiar pe copii.

Soarta omului nu depinde de om, ea este formată prin karma lui venită din celelalte generaţii, din tot neamul lui. Care ca o casă de piatră se clădeşte din cărămidă, iar casa noastră, corpul nostru e soarta ce nea clădit tot neamul nostru.

De acea fiecare din noi clădim Raiul sau iadul pe pământ, pentru urmaşii noştri. Fiecare faptă, chiar şi cea despre care considerăm că nimeni nu ştie, e văzută de ochiul Universului, e cântărită şi primim răspuns, la bine sau la rău.

Citeşte mai mult...
 Editat de SiteIeftin.eu © 2006-2018