ANUNT IMPORTANT!

Vrăjitoarea Aurelia ArdeleancaVrăjitoarea Aurelia ArdeleancaVrăjitoarea Aurelia Ardeleanca

Cine este aici?

Avem 10 vizitatori online
Cititul din palme


Linia destinului PDF Imprimare Email
Luni, 14 Martie 2011

Linia destinuluiPână acum am prezentat liniile care se află în palmele fiecaruia. În continuare vă prezint linii pe care nu le are oricine.

Linia destinului este cea care trece pe undeva prin mijlocul palmei, începând de la încheietura mâinii spre degete. Este mai complicată, în sensul că poate începe oriunde în apropierea bazei palmei. De obicei începe pe la mijlocul palmei, înspre încheietura mâinii, şi se îndreaptă spre degetul lui Saturn (degetul mijlociu).

Prezenţa liniei destinului arată că, atât timp cât aceasta este acolo, persoana respectivă va face eforturi pentru a-şi atinge obiectivele. Deci, ea este de obicei necesară pentru orice fel de succes în viaţă. Linia destinului este considerată şi un semn al norocului.

Citeşte mai mult...
 
Linia capului PDF Imprimare Email
Marţi, 08 Martie 2011

Linia capuluiLinia capului reprezintă intelectul şi arată calitatea gândirii unei persoane în diferite etape ale vieții. Se spune că o persoană este cu atât mai inteligentă cu cât linia capului este mai lungă. Cu cât linia este mai lungă cu atât gândirea este mai complexă. Linia capului începe din locul dintre baza degetului mare şi degetul arătător, traversând parţial palma. În unele cazuri linia o traversează complet. Aceasta trebuie să fie clară şi bine definită. Gradul de înclinaţie a liniei arată de câtă imaginație dispune o anumită persoană. Dacă linia ce traversează palma este dreaptă, atunci persoana va fi practică, dar lipsită de imaginaţie. Dacă linia se curbează spre încheietura mâinii, atunci persoana va avea multă imaginaţie, calitate care va creşte proporţional cu înclinaţia liniei. Ca şi în cazul liniei inimii, clasificăm linia capului în două categorii: linia imaginativă şi linia practică a capului.

Citeşte mai mult...
 
Linia inimii PDF Imprimare Email
Luni, 28 Februarie 2011

Linia inimiiLinia inimii influentează viaţa emoţională şi indică modul în care intrăm în relaţie cu ceilalţi. Este linia principală cea mai apropiată de degete, care trece de-a latul palmei de pe laterală, sfârşindu-se de obicei între degetul arătător şi cel mijlociu.

Există două tipuri principale ale liniei inimii: linia fizică a inimii şi linia mentală a inimii.

Linia fizică a inimii se curbează spre capăt şi se sfârşeşte pe primele două degete sau între ele.

Oamenii care au această linie pot, în general, să-şi exteriorizeze sentimentele. Deşi întâmpină şi ei greutăţi, îşi revin foarte rapid.

Despre cei cu linia fizică a inimii am putea spune: o fire deschisă şi îşi pot dezvălui chiar şi cele mai ascunse sentimente. Sunt foarte afectuoşi, iar atunci când lucrurile merg prost, îşi revin repede.

Citeşte mai mult...
 
Linia vieţii PDF Imprimare Email
Duminică, 16 Ianuarie 2011

Linia vieţiiAceasta este linia despre care toată lumea ştie câte ceva. O linie scurtă a vieţii nu înseamna o viaţa scurtă, la fel cum o linie lungă nu garantează o viaţa lungă. Poţi găsi oameni care să aibe toate cele trei linii principale (a vieţii, a capului şi a inimii) scurte. Linia vieţii este prima linie care se formează în palmă şi apare când atunci embrionul are opt săptămâni. Apoi apar imediat şi linia inimii şi a capului. Un fapt interesant este că liniile repective apar cu mult înainte ca bebeluşul să poată face vreo mişcare.

Linia vieţii este cea care înconjoară degetul mare, începând de la marginea palmei pe partea degetului arătător şi formând un semicerc în jurul părţii mai proeminente de la baza degetului mare. Ca şi celelalte linii, aceasta ar trebui să fie clară şi bine definită.

Cineva care are o linie a vieţii care înconjoară degetul mare aproape până la bază va fi apatic, letargic şi lipsit de energie. Dacă linia acopera o suprafaţă mare a palmei, persoana respectivă va avea foarte multă energie şi va fi mai alert şi mai entuziasmat de viaţă.

Citeşte mai mult...
 
Liniile palmelor PDF Imprimare Email
Marţi, 11 Ianuarie 2011

Principalele linii din palmăPrincipalele linii din palmă
Aceasta este partea pe care cei mai mulţi o recunosc drept chiromantie, respectiv cititul (ghicitul) în palmă. Când este vorba de a ghici în palmă, veţi descoperii că nici o palmă nu seamănă cu alta, iar palma stângă diferă de palma dreaptă. Unii au foarte puţine linii în palmă iar alţi pot avea şi sute de linii subţiri. Cele mai multe linii sunt provocate de griji. Deci cei cu doar trei linii în palmă au avut, probabil, o viaţă mai uşoară faţă de cei cu sute de linii.

Defecte ale liniilor
Un punct sau o mică pată pe o linie indică un obstacol în viaţa persoanei respective. Mai multe puncte la rând semnalează o problemă cu care acesta se confruntă în mod repetat.

Citeşte mai mult...
 Editat de SiteIeftin.eu © 2006-2018